Magnus Lindgren. Prisad jazzmusiker, kompositör och arrangör med saxofon, flöjt och klarinett som huvudinstrument. Han bildade sin egen kvartett 1997 och gjorde skivdebut 1999 med grammisnominerade Way Out. För den fick han priset Jazz i Sverige 1999. Sitt stora genombrott fick han med albumet Paradise Open tillsammans med Radiojazzgruppen.

Elisa Einarsdotter. Pianist och kompositör med ett personligt, poetiskt sound och stor kärlek till lyriken. Hennes musik har stark förankring i jazz, men är även inspirerad av folkmusik. Hon spelar såväl egna kompositioner, jazzstandards som fria improvisationer. Hon komponerar även till lyrik och skriver för kör och orkester.

Kerstin

Kerstin Baldwin Kördirigent och organist, initiativtagare till och konstnärlig ledare för Ekerö Körvecka. Kerstin är dirigent och ledare för flera körer, organist och kyrkomusiker i Ekerö församling och förbundsdirigent i Sveriges Kyrkosångsförbund.

Linnéa Brorson är en sång- och körpedagog med rötterna i Arboga, som nu bor i Stockholm där hon driver sitt egna företag STHLM VOICE. Förutom detta är Linnéa sedan många år Sveriges kyrkosångsförbunds Nationella Ungdomskörs ständige sångpedagog och frilansar som sång- och körpedagog i hela landet. Linnéa undervisar med teknik och sångglädje i fokus!

Birgitta Lindeke Levin Sedan många år undervisar hon men framträder även som konsertsångerska och arbetar som kyrkomusiker i Färingsö församling med inriktning på kör. Utbildad vid Ersta Sköndal högskola, Kungliga Musikhögskolan och Operastudio 67 i Stockholm.