Måndag 6 augusti – torsdag 9 augusti
Klockan 9.30-16.00 pågår repetitioner, röstvård med mera i Ekebyhovskyrkans lokaler på Ekerö. På torsdag efter lunch övar vi i Ekerö kyrka tillsammans med domkyrkoorganist Mattias Wager och förbereder den sista konserten som ges där på lördag.

Under körveckan medverkar även sångpedagoger som på olika sätt jobbar med och bygger upp körsångarnas röst- och sångteknik. Du kan dessutom köpa till individuella sånglektioner.

På måndag efter dagens övningar är det After Choir på kyrktorget. Vi umgås och kan köpa oss något att äta ur en buffé som Ulf Sterner, krögare på legendariska Glenn Miller Café, ställer iordning och ett glas öl/vin. Detta betalas separat på plats och anmäls i förväg.

Fredag 10 augusti
Klockan 15.30 (preliminär tid), generalrepetition i Storkyrkan inför Ekerö körveckas finalkonsert som börjar kl 19.00. Kl 18.00 får vi något enkelt att äta.

Lördag 11 augusti
Kl 15.00 samlas vi i Ekebyhovskyrkan (OBS!) för uppsjungning och kort repetition. Detta för att det är en vigsel i Ekerö kyrka kl 16.00. Kl 17.00 åker vi gemensamt ner till Ekerö kyrka inför konserten som startar kl 18.00.

Efter avslutad konsert är den stora avslutningsfesten åter i Ekebyhovskyrkans lokaler.