Måndag 5 augusti – torsdag 8 augusti
Klockan 9.30-16.00 pågår repetitioner, röstvård med mera i Ekebyhovskyrkans lokaler på Ekerö. På torsdag efter lunch övar vi alla i Ekerö kyrka tillsammans med våra solister och förbereder den sista finalkonserten som ges där på lördag.

Under körveckan medverkar även sångpedagog som på olika sätt jobbar med och bygger upp din röst och sångteknik och bidrar med värdefulla tips och övningar. Du kan dessutom boka och köpa till individuella sånglektioner.

På måndag efter dagens övningar är det After Choir på kyrktorget. Vi umgås och kan köpa oss något att äta ur en buffé som Ulf Sterner, krögare på legendariska Glenn Miller Café, dukar fram mat och ett glas öl/vin/ alkoholfritt. Anmäls i förväg, och betalas separat på plats.

Fredag 9 augusti
Klockan 13.00-15.30 repeterar vi i Storkyrkan, därefter blir det tid för egen rekreation. Återsamling kl 17.30 då det bjuds en enkel fika/förfriskning för att ge energi inför kvällen. Sedan är det hög tid för ombyte inför Ekerö körveckas första finalkonsert som börjar kl 19.00 i Storkyrkan, Gamla Stan.

Lördag 10 augusti
I god tid (exakt klockslag meddelas senare) samlas vi för uppsjungning och kort repetition. Vi åker gemensamt ner till Ekerö kyrka inför konserten som startar kl 18.00. Efter avslutad konsert återvänder vi till Ekebyhovskyrkans lokaler för den stora avslutningsfesten.