Katarina Henryson

Katarina har haft sången som sitt uttryck allt sedan musikklasserna i Adolf Fredrik, Musikhögskolan i Stockholm och under 90-talet som studio- och körsångerska inom pop och soul. Som en av grundarna av sånggruppen The Real Group och medlem sedan starten 1984, har Katarina varit med och skapat en unik ensemble där hennes flexibla altstämma och scenutstrålning var en av hörnstenarna i 32 år.

Lika lång erfarenhet har hon också av arbetsmodeller och workshops för ensembler och körer, dessutom konstnärlig ledning. Sedan 2016 har Katarina förutom att ge solokonserter och arbeta med vokalimpovisation intresserat sig för ett relativt nytt konstnärligt område som bäst beskrivs som skärningspunkten mellan performancekonst och ensemblesång.

Med sin make cellisten och kompositören Svante Henryson konserterar hon i duoformat och man kan även höra dem tillsammans i deras gemensamma CD-album “High Low or in Between”.

Johannes Landgren

Johannes studerade vid Musikhögskolan i Göteborg, där han tog solistdiplom 1987 och körpedagog-examen 1990. Som kördirigent och orgelsolist har han turnerat i merparten av Europa, med stora internationella framgångar vid tävlingar och festivaler samt även medverkat vid inspelningar för radio och TV i Sverige, Belgien, Irland, Tjeckien, Tyskland, Danmark, Finland och Estland. Med sina över trettio CD-produktioner spänner hans repertoar såväl rennässans och barockmusik som nutida musik. Johannes är för närvarande verksam som professor i orgel och orgelimprovisation vid Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, professor i orgel vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm samt som frilansande musiker.

Linnéa Brorson

Linnéa är sångpedagog ursprungligen från Arboga, nu med  verksamhet med utgångspunkt i Stockholm med sitt företag STHLM VOICE. Sin sångpedagogexamen har hon från Musikhögskolan vid Örebro Universitet. Hon är också ledamot i kyrkosångsförbundets riksstyrelse, och är sedan många år Nationella Ungdomskörens ständige sångpedagog, och undervisar med teknik och sångglädje i fokus, för att ta fram det  bästa i varje körsångares röst!

Kerstin Baldwin

Kerstin är kördirigent och organist, initiativtagare till och konstnärlig ledare för Ekerö Körvecka sedan starten för tio år sedan. Kerstin är dirigent och ledare för flera körer, organist och kyrkomusiker i Ekerö församling.