thumbnail_KevinMadridKonsert2018cKevin Johansson är solist vid konserterna under årets Körvecka. En 11-årig gossopran från Färingsö i Ekerö kommun, verksam i Adolf Fredriks Gosskör och studerande vid Adolf Fredriks Musikklasser, som tog världen med storm genom sin medverkan i såväl Talang som Nyhetsmorgon på TV4.Kevin har bl.a. medverkat i Operafestivalen i Dala Floda, i Mendelssohns ”Elias” på Operan i Göteborg och vid konserter i Geneve och Madrid. Hör Kevin sjunga ”Voi che sapete” av Mozart (dessutom ackompanjerad av ingen mindre än Mattias Wager vid pianot) här

 

 

 

Mattias Wager

Mattias Wager är domkyrkoorganist i Storkyrkan. Han är internationellt verksam som konsertorganist och leder ofta master classes i orgelspel, gudstjänstspel och improvisation. Han har ett brett musikaliskt fokus där bland annat improvisation är en viktig del. Mattias Wager är även ledamot i Kungliga Musikaliska Akademien.

 

 

 

 

 

Kerstin Baldwin, M. Aronsons bildKerstin Baldwin är kördirigent och organist, initiativtagare till och konstnärlig ledare för Ekerö Körvecka. Kerstin är dirigent och ledare för flera körer, organist och kyrkomusiker i Ekerö församling.

 

 

 

 

 

 


Linnéa Brorson är en sångpedagog från Arboga, boendes i Stockholm där hon driver sitt egna företag STHLM VOICE. Linnéa har en sångpedagogexamen från Musikhögskolan vid Örebro Universitet. Förutom detta är Linnéa också ledamot i Sveriges kyrkosångsförbunds riksstyrelse, och i förbundet är hon sedan många år verksam som Nationella Ungdomskörens ständige sångpedagog. Hon frilansar som sångpedagog i hela landet. Linnéa undervisar med teknik och sångglädje i fokus, för att ta fram det mesta och bästa i varje enskild körsångares röst!