Deltagaravgift

Deltagaravgiften är 1 400 kr. För det får du: lunch varje dag, fika på morgonen och på eftermiddagen, noter, ett arbetspass varje dag med Anci Hjulström i mindre grupp, daglig uppsjungning med Anti-Aging pedagog och därefter sångarbete i mindre grupp.

Och förstås så blir det daglig körsång – en blandad repertoar med några satser ur Händels Messias, men även andra genrer. Kerstin Baldwin Sterner leder körsången, och dessutom hela körveckan, i år för 11:e gången!

Anmälan

Anmälan till Körveckan är öppen 15 maj – 15 juni, och till anmälningsformuläret som ligger på SENSUS webbsida kommer du genom att klicka här! (öppnas i en ny flik)

”Det finstilta”

Vänligen observera att en anmälan inte garanterar plats i Körveckan. Hänsyn tas bland annat till stämfördelning. Efter sista anmälningsdatum och senast den 18 juni  meddelar Körveckan om vi kan erbjuda plats i årets Ekerö Körvecka. 

Vi anpassar upplägget av Ekerö Körvecka 2021 efter gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Det innebär också att om bedömningen av smittoläget och/eller Folkhälsomyndighetens rekommendationer är sådana att vi är förhindrade att genomföra körveckan enligt plan, vi förbehåller oss rätten att ställa in eller alternativt flytta fram körveckan. Den senaste informationen om Körveckan publiceras fortlöpande på www.ekerokorvecka.se samt körveckans sida på FaceBook