Sopran- och altsämmorna är nu fyllda och Körveckan kan inte ta emot fler anmälningar till dessa. Däremot välkomnar Körveckan fortfarande fler sångare i bas och tenor. 

Deltagaravgift

Priset för deltagande i Ekerö körvecka 2019 är  bara 1 750 kronor och för den avgiften får du mycket: repetitioner, gemensamma röstövningspass, konserter, noter, luncher, fika och den traditionella och minnesvärda avslutningsfesten. Och är du under 25 år gäller halva priset. Om du värvar en bas eller tenor som deltagare till Körveckan får du dessutom 200 kronors rabatt.  

Anmäl dig här!  OBS att det nu är fullt i sopran- och altstämmorna!

 Följ Ekerö körvecka på Facebook!

Välkommen till din bästa körsångarvecka! Här hittar du anmälningsblanketten till Ekerö Körvecka 2019. 

Villkoren

Sista dag för anmälan är 1 juni, och senast 3 juni ska deltagaravgiften vara inbetald . Anmälan är bindande – inbetald deltagaravgift kan dock återbetalas mot uppvisande av läkarintyg eller redogörelse för synnerliga omständigheter. Efter den 18 maj kommer körveckans administration genom Sensus studieförbund att skicka en faktura till dig för ditt deltagande. Fakturan ska vara betald för att du ska kunna delta i körveckan. Lunch lagas och serveras i anslutning till repetitionslokalen måndag-torsdag och måltiden ingår i deltagaravgiften. På fredagen erbjuds lättare fika/förfriskning inför finalkonserten på plats i Storkyrkan, Gamla stan i Stockholm och på lördagen, efter den andra finalkonserten firar vi traditionellt med en härlig körfest som avslutning på veckan! I början av juni skickas noterna till dig. Observera att det bara finns ett begränsat antal platser. Anmälningarna till körveckan behandlas i turordning som de kommer in, viss hänsyn tas till röstläge med tanke på stämfördelningen i kören. Observera att du förutsätts kunna din stämma när du kommer till den första körövningen.  Önskar du få en individuell sånglektion betalar du den separat.

Har du ytterligare frågor, kontakta gärna körveckan: info (at) ekerokorvecka.se